Milyen klímát válasszak?

Adódik a kérdés. Cégünk nem véletlen nem foglalkozik túl sok márkával, hiszen több márkát nem is tartunk megbízhatónak illetve a garanciális javításokat is meg tudja nehezíteni ha az ember túl sok felé akar szakadni. Így kevés márkát képviselünk, de ezen márkákkal ki tudjuk szolgálni a piac különböző igényeit.

  • Mindenek előtt fontos eldönteni, hogy csak hűteni vagy fűteni is szeretne a készülékkel?
  • Ha fűteni is szeretne, akkor kizárólagos fűtésként vagy rásegítésnek,esetleg csak a köztes időszakokban(kb. 0 fokig) ?
  • Mekkora teret szeretne hűteni/fűteni?
  • Hány helységet és milyen az elhelyezkedésük?
Nem érdemes az interneten vagy különböző áruházakban található nagyon olcsó klímákba beruházni(120-140ezer ft), mert ezeknél nem csak komoly minőségi problémák merülnek fel, hanem bármiféle garanciális ügyintézést is elfelejthetünk, még akkor is ha éppen egy ismert márkáról van szó( ami lehet pl. mosógépből jót gyárt de a klímákhoz nincs túl sok köze..)! A végén meg jóval drágábban jövünk ki mintha pár 10 ezer forintott még rászántunk volna.
Szintén komoly problémát tud okozni mikor egyes cégek/szerelők feltűnően alacsony áron hirdetik az adott gépet, általában beszereléssel együtt, itt érdemes végig gondolni, hogy milyen munkát is végezhetnek, a rossz minőségű, szabálytalan szerelés hibákat tud okozni és  esetleg, ha később garanciális javítás miatt ki kell mennie, vajon számíthat-e rá… Egy új készülék ára sokkal többe kerül mint amit meg lehet spórolni az ilyen kóklereken!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

1196 Budapest, Jókai utca 133.